Ultimele Titluri:

”Am fost surprins de calificarea lor. Sunt de bătut”

”Am fost surprins de calificarea lor. Sunt de bătut”


Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024 după o pauză de opt ani, însă nu foarte multă lume îi dă mari şanse de reuşite la turneul final. Nici măcar jucătorii din Superligă.

România a fost repartizată în aceeaşi grupă cu Belgia, Slovacia, plus câştigătoarea barajului din Liga Naţiunilor, Liga D.

Adam Nemec: ”Avem mai multă calitate decât românii” 

Atacantul celor de la FC Voluntari, Adam Nemec (38 de ani), a vorbit în ţara natală despre şansele pe care le au conaţionalii săi la turneul final.

Nemec a declarat că Slovacia este o echipă mult mai valoroasă decât cea a României şi nu există niciun motiv de îngrijorare, înaintea partidei din Germania.

Cred că tragerea a fost foarte bună pentru noi. Sigur, favorita de pe hârtie este clară, nu e nevoie să dezbatem. Totuşi, în fotbal e frumos că toate meciurile încep de la 0-0 şi toate echipele au şansa de a câştiga.

În plus, noi de obicei jucăm mai bine contra favoritelor decât contra echipelor considerate mai slabe. Se poate întâmpla orice. Belgia are şi mereu a avut forţă, dar generaţia lor de calitate nu a reuşit niciodată să obţină un succes important la Campionatul European, chiar dacă existau aşteptări. Acum sunt într-un soi de reconstrucţie, deci totul mi se pare deschis.

România este un adversar de bătut. Nu voi spune că nu îmi este teamă de România, dar cu siguranţă avem tot ce ne trebuie pentru a-i învinge. Eu cred că Ucraina va fi cealaltă echipă calificată în grupă.

Sunt câţiva jucători din campionatul intern care joacă la naţionala României. În schimb, echipa naţională este departe de cea din trecut, când jucau nume mari, precum Hagi, Popescu, Petrescu sau Mutu.

Azi e foarte greu să găseşti un român care să joace la o echipă de top din Europa. Poate că şi de aceea am fost surprins de calificarea lor la EURO.

Printre adversarii contra cărora am jucat l-aş menţiona pe Coman, la care trebuie să fim atenţi. Alibec este şi el un jucător cu calităţi, l-am înfruntat de multe ori, dar acum e în Qatar.

Burcă, spre exemplu, nu poate fi comparat niciodată cu Milan Skriniar, de exemplu. În general avem mai multă calitate decât românii pe mai multe poziţii.

Stanciu a jucat mult timp la Sparta şi Slavia, apoi a fost în China. E un playmaker bun. Tânărul Hagi nu are viaţă uşoară pentru că oamenii îl tot compară cu tatăl lui, însă cu siguranţă are potenţial”, a spus Adam Nemec, pentru sport.sk.

Afla mai multe despre: euro 2024adam nemecslovacia 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “orangesport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Un neurolog explică de ce nu-ți poți scoate cântecul “acela” din cap

Vi s-a întâmplat vreodată ca un cântec să vă rămână blocat în cap pentru...

Cine a închis contactele diplomatice cu Rusia și cine trebuie să le deschidă

De curând, premierul ungar Viktor Orban a publicat scrisoarea trimisă președintelui Consiliului European, Charles Michel, despre care apăruseră informații în presa occidentală cu...

„Tot ce vedeam era viitorul meu plictisitor”. Tinerii chinezi renunță la joburile de tip gulere albe pentru munca manuală

Leon Li obișnuia să joace un rol discret, dar indispensabil, la unul dintre cei...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.