Ultimele Titluri:

Când avea doar un an, mama ei a dispărut. Abia după 40 de ani a aflat motivul, de la o necunoscută

Când avea doar un an, mama ei a dispărut. Abia după 40 de ani a aflat motivul, de la o necunoscutăstiri romania

Misty LaBean și-a petrecut toată viața întrebându-se de ce mama ei și-a părăsit familia când ea avea doar un an, relatează CNN.

Dispariția lui Connie Christensen, din statul american Wisconsin, în urmă cu 40 de ani nu a fost o surpriză pentru restul rudelor ei. Mai fugise de acasă, în adolescență.

„După ce s-au născut propriii mei copii, m-am gândit: cum a putut să mă părăsească așa? Nu le-aș face niciodată așa ceva copiilor mei,” spune LaBean.

Toată viața ei, LaBean a auzit doar șoapte despre mama ei. Ceilalți membri familiei erau supărați pe ea și au refuzat chiar să vorbească despre Christensen, crezând că a ales să plece de acasă la doar 20 de ani.

Dar în tot acest timp, la sute de kilometri distanță, niște necunoscuți încercau să afle răspunsuri la același mister.
La un moment dat, un artist a creat un bust de lut pentru a încerca să recreeze chipul unui cadavru găsit în decembrie 1982 în statul Indiana, povestește adjunctul legistului-șef de la Biroul de medicină legală al comitatului Wayne, Lauren Ogden.

Vânătorii o găsiseră lângă Martindale Creek, într-o zonă rurală folosită în principal pentru vânătoare și agricultură. Dar din cauza inundațiilor, rămășițele erau atât de descompuse, încât nu mai puteau fi recunoscute, iar cadavrul a ajuns la Universitatea din Indianapolis, unde a fost depozitat.

Dar anchetatorii au tot încercat de-a lungul timpului să-i descopere identitatea.

Între timp, știința a progresat. Anchetatorii nu se mai bazează pe schițe și desene pentru a încerca să-i identifice pe cei dispăruți și uciși. Acum au la îndemâna testele ADN.

În 2021, Biroul de medicină legală al comitatului Wayne a revenit la dovezile găsite lângă Martindale Creek pentru a vedea dacă pot identifica rămășițele cu ajutorul testelor ADN.

Prima încercare a eșuat: nu era suficient material genetic pentru a genera un profil ADN utilizabil. Nici a doua încercare nu a dat roade. Apoi, Ogden și echipa ei au încercat o extracție de ADN dintr-un os din picior.

În aceeași…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Taxa pe lux a intrat în vigoare. Ce este formularul 216 și cum trebuie completat

Românii care dețin în proprietate case și mașini scumpe vor trebui să plătească impozite...

Valul de căldură va persista și marți. Indicele temperatură-umezeală, peste pragul critic

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de căldură și disconfort termic ridicat, valabilă luni şi marţi în zece...

tradu in limba romana acest titlu As Philippines’s Marcos addresses nation, economy, Duterte rift loom large | Politics News

Tradu in limba romana si rezumați acest conținut la 300 de cuvinte Manila, Philippines – Over the last decade, the arrival of guests at...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.