Ultimele Titluri:

Prima reacție a clinicii unde a fost operat Dragoș Docan

Prima reacție a clinicii unde a fost operat Dragoș Docan


Dragoș Docan (63 de ani), membru fondator al trupei Krypton, trăiește un adevărat calvar. A fost declarat videcat la o clinică privată din București, a încercat a doua opinie, iar la Târgu Mureș i-au tăiat un deget și o parte din talpă. Fondatorul trupei Krypton îi pune la zid pe cei de la Podiatrie, care se apară, susținând că pacientul a primit tratamentul optimal pentru starea lui. CANCAN.RO are declarații în exclusivitate.

Dragoş Docan s-a confruntat cu grave probleme medicale, motiv pentru care s-a prezentat la Podiatrie, o clinică particulară din Capitală pentru un consult. S-a decis că trebuie să sufere o intervenție chirurgicală, în urma căreia a fost declarat vindecat. A ajuns la Târgu Mureș, unde, după ce a făcut o radiografie, a suferit o amputație. Risca să rămână fără laba piciorului dacă ar mai fi întârziat câteva zile (DETALII AICI).

Am avut niște probleme din cauza diabetului și am fost operat în București, la o clinică particulară. Iar urmarea a fost că după ce m-au declarat vindecat a trebuit să ajung de urgență la Târgu Mureș unde am suferit o amputație. Se pare că ei au fost de vină și am fost nevoit să-i dau în judecată„, ne-a spus Dragoș Docan.

„Tratamentul aplicat a fost cel optimal”

CANCAN.RO a luat legătura inclusiv cu Clinica de Podiatrie, unde fondatorul trupei Krypton a fost, prima dată, operat. Dr. Dorel Filip, managerul unității, susține că dreptatea nu este deloc de partea lui Dragoș Docan, care asigură că artistul a primit îngrijirile medicale corespunzătoare. Mai precizează că nu clinica este răspunzătoare de acțiunile ulterioare ale basistului.

(VEZI AICI: ”HAIDUCUL” CRISTI, ATAC DUR LA IMPRESAR! ”RADU BARON ARE ȘI CALITATEA DE INCULPAT”)

„Tratamentul aplicat pacientului Docan Dragos a fost cel optimal, recomandat în toate cazurile similare, fapt certificat de documentația din cadrul clinicii și de experții internaționali, care l-au consultat pe acest pacient și nu în ultimul rând de expertiza oficială efectuată de autoritățile medicale competente. Deciziile personale ale pacientului, atât medicale cât și nemedicale, luate în afara programului nostru de tratament rămân în responsabilitatea acestuia”, ne-a declarat Dr. Dorel Filip.

A cheltuit 4.000 de euro

Altfel, Dragoș Docan a aruncat pe fereastră o mică avere în speranța că va…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Alex live ne spune tot ce se intampla in casa mireasa si nu se vedea la tv !

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria irina denisa hatice ... source

Un neurolog explică de ce nu-ți poți scoate cântecul “acela” din cap

Vi s-a întâmplat vreodată ca un cântec să vă rămână blocat în cap pentru...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.