Ultimele Titluri:

OFICIAL. Rute alternative în perioada reparațiilor oficiale la podul Giurgiu – Ruse

OFICIAL. Rute alternative în perioada reparațiilor oficiale la podul Giurgiu – RuseOFICIAL. Rute alternative în perioada reparațiilor oficiale la podul Giurgiu – Ruse. Pe data de 10 iulie vor începe lucrări de reparații la Podul Giurgiu – Ruse. Acestea vor avea loc pe partea bulgară, în plin sezon al concediilor, iar timpul estimat de finalizare a lucrărilor de reparaţie în această secţiune este de aproximativ 4 luni şi jumătate pentru fiecare dintre benzi. În aceste condiții, românii se așteaptă la blocaje și ore bune pierdute pe drum, însă există și rute alternative pentru a ajunge în Bulgaria sau Grecia. 

Conform celor spuse de Andreea Crăciunescu, jurnalist Digi24: În fiecare sezon estival, podul Giurgiu-Ruse este tranzitat de peste un milion de români. Prin urmare, este de știut că se va circula pe o singură bandă alternativ, iar circulația va fi dirijată cu ajutorul semafoarelor. Însă, dacă vrem să evităm aglomerația de pe pod, trebuie să știm că există rute alternative pentru trecerea punctului de frontieră.

Citește și: Revoltă din cauza închiderii Văii Oltului și podului Giurgiu-Ruse. Ce soluții propun transportatorii

De exemplu, în Dolj pe la Podul Vidin-Calafat, în Constanța pe la Negru Vodă sau pe la punctul Silistra-Ostrov-Călărași. De asemenea, este bine de știut faptul că avem și variante de trecere cu bacul. Dacă șoferii doresc acest lucru, trebuie să treacă Dunărea pe la Zimnicea și Bechet.

În cazul în care vrem să ne întoarcem în România, totuși, pe podul de la Giurgiu-Ruse, Ministerul de Interne vine cu câteva recomandări pentru a economisi timpii de așteptare, și anume spun să venim cu sume pregătite pentru taxa de pod: vorbim aici de doi euro sau patru leva sau, pur și simplu, să plătim cu cardul.

De asemenea, o altă recomandare este aceea de a stabili din timp rutele și programul, atât pasagerii care merg în vacanță, cât și transportatorii, și să ia în calcul un timp mult mai mare de așteptare la trecerea punctului de frontieră față de cel cu care erau obișnuiți.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Alex live ne spune tot ce se intampla in casa mireasa si nu se vedea la tv !

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria irina denisa hatice ... source

Un neurolog explică de ce nu-ți poți scoate cântecul “acela” din cap

Vi s-a întâmplat vreodată ca un cântec să vă rămână blocat în cap pentru...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.