Ultimele Titluri:

Testul IQ al zilei. Crezi că poți corecta ecuația I+II+III=III, în doar 10 secunde?

Testul IQ al zilei. Crezi că poți corecta ecuația I+II+III=III, în doar 10 secunde?


Despre ce este vorba în cadrul acestui test cu chibrituri

Testele de inteligență sunt instrumente esențiale în psihologie, folosite pentru a evalua capacitatea intelectuală a unei persoane. Aceste teste pot clasifica indivizii în diferite grupuri de coeficient de inteligență (IQ), cum ar fi sub medie, mediu sau peste medie. În timp, experții au identificat metode de dezvoltare a inteligenței încă din copilărie, prin activități ce stimulează logica și atenția. Jocurile de puzzle și labirint sunt exemple comune de astfel de activități.

Psihologul francez Alfred Binet a adus contribuții semnificative în perfecționarea testelor IQ. Pentru copii, testul IQ Wechsler, cunoscut sub denumirea de WISC (Wechsler Intelligence Scale for Children), este recomandat celor cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani și 11 luni.

Rezolvarea testului

Pentru a corecta egalitatea I+II+III=III mutând un singur băț de chibrit, trebuie să examinați cu atenție poziția bețelor. Soluția constă în mutarea unui băț de la semnul plus (+) la prima cifră I, transformând-o în II. Astfel, obținem II-II+III=III. Bățul rămas va fi plasat orizontal, formând semnul minus (-).

Răspunsul corect: II-II+III=III.

Cum vi s-a părut acest test? Vom reveni și cu altele, la fel de provocatoare ca acesta!

Imagine

                                         Răspunsul testului IQ, chiar aici / Sursa foto – ArhivăCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Alex live ne spune tot ce se intampla in casa mireasa si nu se vedea la tv !

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria irina denisa hatice ... source

Un neurolog explică de ce nu-ți poți scoate cântecul “acela” din cap

Vi s-a întâmplat vreodată ca un cântec să vă rămână blocat în cap pentru...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.