Ultimele Titluri:

Fiica laureatei Nobel Alice Munro susţine că a fost abuzată sexual de tatăl vitreg » Externe

Fiica laureatei Nobel Alice Munro susţine că a fost abuzată sexual de tatăl vitreg » Externe


Fiica cea mică a scriitoarei Alice Munro, laureată canadiană a Premiului Nobel, a declarat că tatăl ei vitreg a agresat-o sexual în copilărie şi că mama ei a rămas cu el chiar şi după ce a aflat de abuz, potrivit BBC.

Într-un eseu publicat duminică în Toronto Star, Andrea Robin Skinner a descris modul în care tatăl ei vitreg a început să o agreseze în vara anului 1976, când ea avea nouă ani, iar el era în vârstă de 50 de ani.

Într-o seară, când Munro era plecat, el „s-a urcat în patul în care dormeam şi m-a agresat sexual”, a declarat Skinner.

Munro, care a aflat de abuz ani mai târziu, a rămas cu el până la moartea sa în 2013.

Autoarea, care a murit în luna mai la vârsta de 92 de ani, este una dintre cele mai cunoscute scriitoare de povestiri din istoria Canadei. Colecţiile sale se axau adesea pe viaţa din micile oraşe din Ontario, unde a fost crescută, câştigând laude pentru portretele lor nuanţate ale femeilor şi fetelor.

În eseul din weekend, Skinner şi fraţii ei au declarat că, în opinia lor, această poveste de familie întunecată trebuie să facă parte, de asemenea, din moştenirea lui Munro.

„Nu am vrut niciodată să văd un alt interviu, biografie sau eveniment care să nu se confrunte cu realitatea a ceea ce mi s-a întâmplat şi cu faptul că mama mea, confruntată cu adevărul a ceea ce s-a întâmplat, a ales să rămână cu agresorul meu şi să-l protejeze”, a spus ea.

În articolul său din weekend, Skinner a declarat că a fost agresată prima dată în timpul unei vizite de vară la mama şi tatăl ei vitreg, Gerald Fremlin, în casa lor din Clinton, Ontario.

Citește și Alice Munro, laureată a premiului Nobel pentru Literatură, a murit la 92 de ani

Ulterior, ea i-a spus mamei sale vitrege, care apoi i-a spus tatălui ei, Jim Munro, care a decis să nu o confrunte pe Alice Munro la momentul respectiv. Skinner s-a întors în casa mamei sale în anul următor.

Mama vitregă, Carole, este citată de The Star spunând: „I-am spus că nu trebuie să meargă. Dar ea a vrut să petreacă timp cu mama ei”.

Skinner a fost iniţial liniştită că tatăl ei a păstrat secretul de familie, a spus ea, din cauza temerilor legate de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Cine a închis contactele diplomatice cu Rusia și cine trebuie să le deschidă

De curând, premierul ungar Viktor Orban a publicat scrisoarea trimisă președintelui Consiliului European, Charles Michel, despre care apăruseră informații în presa occidentală cu...

„Tot ce vedeam era viitorul meu plictisitor”. Tinerii chinezi renunță la joburile de tip gulere albe pentru munca manuală

Leon Li obișnuia să joace un rol discret, dar indispensabil, la unul dintre cei...

E cea mai oribilă formă de exterminare. Fac totul pe ascuns, foarte puţini oameni ştiu

Pe 20 iulie, în numeroase ţări de pe glob, inclusiv în România, au avut loc o serie de proteste paşnice menite să marcheze 25...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.