Ultimele Titluri:

Președintele Ruto din Kenya va adresa națiunea mai târziu joi

Noul președinte al Kenyei, William Ruto, va ține un discurs către națiune joi la ora 14:00, ora locală (11:00 GMT), a anunțat purtătorul său de cuvânt.

William Ruto, președintele Kenyei, se va adresa națiunii joi la ora locală 14:00. Aceasta va fi o ocazie importantă pentru liderul țării să comunice cu poporul său și să împărtășească perspectivele sale asupra viitorului țării. Discursul său va fi urmărit cu atenție de cetățenii kenieni și de comunitatea internațională, deoarece va oferi o privire asupra priorităților sale și a planurilor sale de guvernare. Este posibil ca Ruto să abordeze subiecte precum economia, securitatea națională, schimbările climatice sau politicile sociale în discursul său. Este de așteptat ca acest eveniment să fie acoperit intens de mass-media locală și internațională, iar reacțiile la discursul său ar putea influența imaginea și popularitatea sa în țară și în afara ei. Astfel, discursul lui Ruto este așteptat să clarifice direcția pe care intenționează să o urmeze în timpul mandatului său și să ofere transparență și responsabilitate în fața poporului kenyan.

Sursa: https://www.reuters.com/world/africa/kenyan-president-ruto-address-nation-later-thursday-2024-07-11/

Latest

Newsletter

spot_img

Don't miss

spot_imgspot_img

Alex live ne spune tot ce se intampla in casa mireasa si nu se vedea la tv !

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria irina denisa hatice ... source

Un neurolog explică de ce nu-ți poți scoate cântecul “acela” din cap

Vi s-a întâmplat vreodată ca un cântec să vă rămână blocat în cap pentru...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.